DE CE
NOI?

DOAR NOI REALIZĂM TURURI VIRTUALE!


DE CE 360SCAN.RO?

Tururi Virtuale

Suntem singura firmă din România care realizează tururi virtuale, în adevăratul sens al cuvântului.


Realitate Virtuală

Suntem singura firmă din România care realizează tururi virtuale care pot fi transpuse in relitate virtuală, pentru ca experiența clienților dumneavoastră să fie una completă.


Mobile Responsive

Suntem singura firma din România care integrează tururile virtuale in website-urile dumneavoastră și pe conturile de social media, astfel încât clienții dumneavostră să poată experimenta tururile virtuale chiar si de pe dispezitivele mobile.

DOAR 360SCAN.RO VĂ OFERĂ

TURURI VIRTUALE
INTUITIVE

Nu suntem singurii care relizează tururi virtuale, însă suntem singurii care relizează tururi virtuale pe care clienții dumneavoastră chiar le pot folosi. Vizitatorii dumneavoastră nu au nevoie de combinații de taste și clickuri pentru a vă vizita virtual locația, turul fiind ușor de accesat si navigat.

REALITATE VIRTUALĂ
SCANATĂ

Realitatea virtuală este cel mai eficient mod de a prezenta clienților proprietățile, afacerile sau spațiile dumneavoastră. Relitatea virtuală scanată îi ajută pe potențialii dumneavoastră clienți să se decidă mult mai repede și să economisească timp, ceea ce vă oferă un mare plus față de concurență.

MOBILE
RESPONSIVE

Peste 60% din traficul de internet din România se realizează de pe dispozitive mobile. Un tur virtual care nu este adaptat dispozitivelor mobile, sau un tur virtual care se folosește greu pe dispozitivele mobile, este un tur virtual fără sens. Dor 360 SCAN realizeză tururi virtuale 100% adaptate dispozitivelor mobile.

OFERIM
CONTEXT SPAȚIILOR

Scanările noastre permit adăugarea de informații specifice despre spațiile scanate, prin adăugarea de ancore text în punctele de interes, astfel puteți transforma scanarea spațiului dumneavostră intr-un puternic instrument de comunicare cu audiența dumneavoastră.

SUNTEM CEI MAI BUNI


Nu suntem lăudăroși însă diferența dintre tururile noastre virtuale și cele ale concurenței este așa de mare, încât vă punem la dispoziție un link către concurența noastră, astfel încât să vă puteți convinge singuri.

 
 

CERE O OFERTĂ

Vrei să începem un proiect sau te interesează felul în care noi abordam proiectele?