7 Motive pentru care trebuie să folosești tururile virtuale

Tururile virtuale 3D și relitatea virtuală scanată, vă pot ajuta în amplificarea prezenței brandului dumneavoastră în social media și a prezenței în mediul on-line, oferind o experiență de comunicare vizuală, de neegalat prin fotografiile statice pe care le folosiți acum. Tururile virtuale si realitatea virtuală integrată vă transformă vizitatorii site-ului din simpli vizitatori în potențiali clienți.
Tururile virtuale 3D pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice identitate de brand, integrând mesaje, logo-uri, culori și fonturi, oferind un look și personalitate pentru a consolida și a sprijini imaginea on-line a brand-ului dumneavoastră.
Iată 7 motive pentru care business-ul dumneavoastră ar trebui să ia în considerare utilizarea tururilor virtuale.

1. Tururile Virtuale 3D Captiveză Vizitatorii

În epoca marketingului viral și a social media, unul dintre cele mai dificile obiective este acela de a fascina vizitatorii. Pentru o afacere cu o puternică latură vizuală, este aproape imposibil să găsești o modalitate mai eficientă decât tururile virtuale 3D de a transforma vizitatorii în clienți.

2. Tururile Virtuale 3D Cresc Durata Vizitelor pe Website

Cercetările au dovedit că, dacă un client stă pe un site pentru o perioadă mai lungă de timp, este mult mai probabil ca acel client să ia o decizie de cumpărare. Timpul petrecut de un client pe un website care are integrat un tur virtual 3D este de 5 ori mai mare decât timpul petrecut de același client pe un website care nu are integrat un tur virtual.

3. Tururile Virtuale 3D Cresc Veniturile

Cercetările efectuate de lanțul hotelier Radisson Hotels au arătat că un hotel care are integrat pe website un tur virtual 3D a avut în medie o creștere de 135% a veniturilor, față de un hotel care nu are integrat un tur virtual 3D.

4. Tururile Virtuale 3D Motivează Clienții

Tururile Virtuale 3D devin un instrument foarte puternic și esențial de vânzări și marketing. In plus, mai multe studii arată că tururile virtuale 3D sporesc încrederea vizitatorilor și le oferă o motivație suplimentară în deciziea de cumpărare.

5. Tururile Virtuale 3D vă Diferențiază în Raport cu Concurența

Tururile Virtuale 3D pot fi cu ușurință integrate în site-ul dumneavoastră. Un simplu link catre turul dumneavoastră virtual va fi suficient pentru a redirecționa utilizatorul către prezentarea interactivă a facilităților dumneavoastră. Este o metodă excelentă de a le crea utilizatorilor o impresie pe care nu o vor uita ușor.

6. Tururile Virtuale 3D sunt eficiente

În urma unor studii efectuate a rezultat că tururile virtuale 3D sau conținutul media îmbogățit pot genera cu 46% mai multe vânzări decât imaginile statice.

7. Tururile Virtuale 3D Oferă o Satisfacție Incredibilă a Clienților

conform unei cercetări Double Click (o platforma de anunțuri Google), 57% dintre cei care călătoresc de plăcere și de 46% dintre cei care călătoresc cu scop de afaceri au spus numit tururile virtuale integrate pe un site web "o caracteristică de dorit pentru website-uri”.

AȘA ARATĂ ULTIMA NOASTRĂ SCANARE

AI NEVOIE DE UN TUR VIRTUAL? CERE O OFERTĂ!

Vrei să începem un proiect sau te interesează felul în care noi abordam proiectele?